casual friday

Allmänt / 0 Kommentarer / 2012-09-21, 18:19:57
today's look: pants secondhand, shoes dinsko, bag oldie, top bikbok, vest H&M
Upptäckte efter en hel dag att jag gått runt med en stor blå fläck i rumpan. Resultatet av att cykla på en relativt ny sadel när det regnat. Varje dag lär man sig något nytt. Byxorna köpte jag för en 50-lapp igår, satan vilket kap liksom. Tills det blev blå, alltså. Jag gillar mönstret i tyget lika mycket som jag gillar pressveckan och den udda känslan. Hype.
Inväntar gott sällskap sen bjuds det på fredagsmys. Taco plus ice age. Hallelujah!!

prada

Allmänt / 0 Kommentarer / 2012-09-20, 20:57:11
(source)
Glajjorna. Holy shit. I adore. Snacka om att det inte behövs en gnutta smink med dessa. Blir inspirerad. Vill bära mina egna pilot tillsammans med fuschia-färgade läppar och polotröja. Har dock mina polotröjor 10 mil bort. Bummer.
 

oversized knit

outfits / 0 Kommentarer / 2012-09-19, 20:23:19

Today's (second) look: Knit Gina Tricot, shoes Dinsko, dress HM, backpack New Yorker, Rings Ginatricot and Glitter
Jag tror att den jack-lösa tiden har passerat för i år. Äntligen. Nu är det tid för stickat och påklätt. Stickat, ja. Hur hösttrenderna än varrierar och skiftar är det stickade något genomgående. Visst att det skiftar i färg och form. Från oversizade tröjor till fint stickade klänningar. Allt det stickade är en stor del av anledningen att jag ÄLSKAR hösten. Grejen är att stickat går att bära både uppklätt och nedklätt. Mina favoriter den här hösten är den oversizade tröjan med maskar man ser, som denna. Jag vill ha stora öglor. Ett annat är den lite finare stickade kjolen. Har en kjol, den var långkjol i mörkgrå färg tills igår. Nu är den kort. Ska fålla upp den samt sy in den så att den blir riktigt "pennig". Blir fetingnajs till bomber. Så jag rabblar.
 
Nu har jag i alla fall satt mig i soffan efter ett garanterat träningsverksframkallande pass. Sätta sig i soffan direkt efter är det värsta man kan göra. Kommer somna här, svettig å dan. Ska ta mig en till kopp chai-te bara. Beroende.

close up

Allmänt / 0 Kommentarer / 2012-09-19, 17:42:31


Hej godingar! Jag har nys smällt i mig kinamat för femton pers, (bufféjäkel). Pappa kom ner till Kalmar och bjöd mig och min syster på mat. Så trevligt att få sällskap under mina ensamma dagar som student. God mat och gott sällskap=recept på bra kväll. Ska, med andra ord, bege mig till gymmet nu. Träna bort alla 4000 kalorier jag tryckte i mig. Core väntar. Core. Kommer nätt och jämt smälla av. Ska byta om lite snabbt sen kasta mig upp på cykeln. Hörs senare!

Atm

0 / 0 Kommentarer / 2012-09-19, 14:06:24

Skissar till projektarbetet. Alltsammans ska tillslut bli en plansch med syfte att dra till sig blickar och få de som ser den att dra till modevisningen. Yep


vernissagen

Allmänt / 0 Kommentarer / 2012-09-18, 20:36:00
 

Bubblor i glas, klänningar signerade Lars Wallin, Kreationer av Dejan Cekanovic, snittar och Dejan Cekanovic i egen hög person. Inspirerande, intressant, stilrent och kort sagt härligt. Det var, utan tvekan, värt cykelturen i klackskor. Stack och köpte chaite när jag tyckte jag sett det jag ville se (flera gånger). Nu ska jag bre mig en macka med marmelad och ost samt drick chai. FY HUNDAN. vilken jäkla kväll. Hur har er kväll varit??
 

fashion week day two

outfits / 0 Kommentarer / 2012-09-18, 20:09:18

Today's looj jeans cheapmonday, heels scorette, sunnies jc, cardigan cubus, t-shirt monki, hat lindex, bag oldie, vest hm
Andra dagen på modeveckan, sorry för sent bloggande. Haft fullt upp all day. Skola inkluderat skoljoggen, också en aktivitet. Detta följdes av vernissage med dejan cekanovic som frontare, även klänningar från Lars Wallin. Gått och stått i timmar, börjar kännas i benen, må jag säga. Utan att behöva säga kanske ni listar ut att jag degar i soffan i stället för att träna? Lugnt, ångesten kommer imon.
 

simple monday

outfits / 1 Kommentarer / 2012-09-17, 17:17:00


Jacket Lindex, t-shirt monki, loafers vintage, necklace mom's oldie, bag oldie, hat Lindex
Letade fram min gamla assymetriska kavaj med gulddetaljer igen. Kan det varit våren 2010 jag köpte den? Knappt använd, om jag ska vara ärlig. Men fasen, jag gillar den. STENHÅRT. Helt ärligt är den faktiskt lite svårmatchad. Kan va den sjukt vita färgen. Jag ser blekare än vanligt ut haha.

one, two, three

outfits / 0 Kommentarer / 2012-09-17, 16:28:00

Close-ups. Hela outfiten kommer senare. Jag tar en kopp kaffe i en välförtjänt paus. Fortsätter med städning och matlagning och andra vuxengrejor om några minuter. Detdär med att sätta sig vid datan och ta "en kort paus" är rätt idiotiskt. Hur lätt är det inte att man fastnar och sen får NADA gjort? Svinlätt. När kaffet är slut ska jag komma igång igen. Punk och slut.

Facelook

Want to wear / 0 Kommentarer / 2012-09-17, 15:02:48

Åh så trött. Åh så sugen på att skrota alla måsten och bara glida runt på fashion centrat och fashion bar. Jag har förhandlat lite med mig själv. När jag plikttroget gjort allt jag måste, som att städa hela lägenheten (hur kan den bli skitigare när jag inte är här än när jag dansar runt med flingskålar och kaffekoppar???), träna, laga mat, fixa tvättid(!!!!!!!!!!) osvosv..då kan jag dra ner till fashion bar. Det kommer inte hända idag alltså. Jag stryker första dagen på Kalmar fashion week och ser fram emot en dag imorgon. Så ska jag kolla in den iaf. Är sjukt sugen på att gå på vernissagen med självaste dejan cekanovic. Vi märker. Har en lång vecka med mycket händelser framför mig. Universitetsdag, modevisningen, fashion week överlag, skisser, produkttecknibgar, myskvällar, middag med pappa..... Åh vilken vecka. Bara bara bra


The perfect coat

Want to wear / 0 Kommentarer / 2012-09-16, 19:02:18

Jacka för 699:- och ni hittar den på HM. den är, utan att överdriva, perfekt. Skinndetaljer på undersidorna av ärmarna, hög krage utan massa krux, leopardfläckar... Sann perfektion. Mina "wanties" brukar stanna som
Inspiration i bakhuvudet. De brukar stanna som drömmar. Men frågan är, om inte denna är värd att köpa? Leopard är relativt tidlöst och känns alltid rätt. Jag har två korta pälsat men har länge suktat efter något långt leopardfärgat. Ska nog ta att kolla in denna ändå. Jo. Den är jag.


anna dello russo for H&M, full collection

Allmänt / 0 Kommentarer / 2012-09-16, 18:14:02
To be honest, lite väl dyrt för en som lever på ynka 1050 i månaden, en ring och det va dom pengarna..Ungefär. Men jag gillar kollektionen, den speglar Anna Dello Russo så hårt, N 44 är så dello Russo det kan bli. Inte helt jag, men något jag borde köpa i julklapp till min farmor typ. Chansen att kollektionen hamnar i Kalmar är ju inte ens existerande menmen. Mina favoriter är, utan tvekan, Solglasögonen med krokodiler(N 47), Krokodilhalsbandet (N26) och den guldiga clutchen (N33). Har ni några favoriter??



Jag blir hur som helst väldigt inspirerad av kollektionen, i klädväg menar jag. Ska skissa upp sen på vilket sätt jag blir inspirerad. Vill sy maffiga kläder liksom. En svart klänning, siden upptill och fjädrar nedtill ( vill ha en liknande studentklänning fast vit), vill sy en enkel t-shirt och trycka en stor påfågel på den, fixa ihop en vid läderkjol med ett guldigt bälte. Ni förstår bilden? Äh, skissar upp något som hamnar här imorgon. Troligen.

IMORGON ja. Starten för Kalmar fashion week. Ska dra iväg till fashion centrat, fixa biljetter till snacket om trender mellan Andreas wijk och flera samt PEPPA modevisningen.

16 september

outfits / 2 Kommentarer / 2012-09-16, 15:13:56

Today's look: boots new yorker, jeans cheap monday, shirt secondhand, knit lindex, hat lindex, bag oldie
Söndertuggade skor- check, byxor som tappat formen- check, maskad tröja-check. Spillde även kaffe på tröjan. Kan inte mer än att konstatera att alltsammans är jäkligt fashion. Haha. Ska sy in jeansen ytterligare(sen spräcka dem och gå och köpa ett par nya), tvätta tröjan samt leta reda på ett par nya perfkta käbgor. Min hund har gnagt lite på dessa. Grejen är att kängorna är mer än två år gamla, köpte dom på någon rea på new yorker för en hundring eller så och som de har hållit! Tills nu då. skjortan är helt i spets vilket gör den relativt svårmatchad ensam men sjudundrans snygg under en stickad tröja.

 

shirt & skirt

outfits / 0 Kommentarer / 2012-09-15, 18:34:18

I en tid då jag saknar kläder la jag för dagen beslag på min pojkväns tokfina skjorta. Rosa/svart-rutig. Satan så hett. Ska spendera kvällen i tvsoffan med skitigt hår och myskläder, helglyx. Ska försöka plocka fram mina favoriter frpn det nya sammarbetet mellan H&M och anna Dello russo också, så jag kan visa er dem. Ha en fin kväll annars!


gårdagens

outfits / 0 Kommentarer / 2012-09-15, 12:09:15


Yesterday's look: Everything secondhand except shoes, they're from dinsko
Avslappnat, skönt och inte nära varmt nog. Igår var det en såndär sen oktober-dag, så packade utifrån det. Idag är det agusti-dag. Va?! Sitter här med stickade tröjor och tjocka jackor när solen skiner och det är för varmt. That's life. Jag har en skrynklig kjol att klara mig på under helgen.
 
Nu till något HELT annat, typ. Bläddrade i den lokala tidningen idag, den som alla här har. En sån ni vet? Och jag finner mig själv i hörnet på framsidan (och i tidiningen). I tidningen(det viktiga, antar jag) finner jag en bild på mig själv på samma uppslag som jag hittar thegypsy och philip rosen, bloggar jag "hänger på". Nominerad till årets modebloggar med anknytning till Kalmar,  i sammarbete med kalmar fashion med. SÅ JÄDRANS KUL. Håll tummarna nu, okej?

Right now:

/ 0 Kommentarer / 2012-09-14, 15:35:32

Sitter på bussen så passar på att blogga om mindre väsentliga ting. Chansar vilt på att jag sommar inom tio. När min chai Latte är slut alltså. Ungefär. Är glad att det bara är helgen kvar till nästa vecka. Nästa vecka kommer jag igång med symaskinen, modevisning, modevecka, sponsorjakt och diverse. Jag gillar när det händer saker, när jag har tusen bollat i luften. Missa inte att köpa biljetter till Kalmar fashionshow om ni inte gjort det! Tror det blir rätt hypat med Lars Wallin som frontis! Åh.


today's wantie

Want to wear / 0 Kommentarer / 2012-09-13, 21:08:00
Baseballanda. Okej den här jackan är SJUK. Priset är också ganska sjukt, egentligen. Men denna skulle jag vilja bära till tisha, jeans och sneakers. Så enkelt. En keps också kankse. 899 spänn från modekungen.se.

sequins

outfits / 1 Kommentarer / 2012-09-13, 15:59:00


Kan inte avgöra om solisana jag köpte igår är några jag älskar eller inte. Men det är helt klart iögonfallande och jag tycker att de passar riktigt bra till starkt färgade läppar. Köpte dem på New yorker igår för 15 spänn, så det kankse inte spelar så str roll hur mycket jag tycker om dom. Det skadar ju inte plånboken, så att säga. Paljetter och stickat blir en rätt skön kontrast när man smäller ihop det, så körde på det idag. Liten småkyligt, dock.

Kom nyss hem efter att spenderat någon timme på stan, min syster vill att jag ska följa med henne och efter det kan jag ju konstatera att jag mer eller mindre bor där. Det blir så när skoldagarna städigt slutar innan lunch. Är jag ens i skolan, liksom? Ska kolla in ett par bralls på H&M, lite....rymdiga. Typ. Svårbeskrivna, men ack så snygga.

pictures of today

Allmänt / 0 Kommentarer / 2012-09-12, 19:29:51


Kullzenska i Kalmar- Mysigare fik får man leta efter, Lisa, kaloribomb till islatte, hund jag ville ta med hem


black & yellow

outfits / 0 Kommentarer / 2012-09-12, 16:24:04

Today's look: Knit and leatherpants Ginatricot, shoes vintage, bag skoplejset, belt old one, from Lindex I think
VÄRLDENS gosigaste tröja. Visst att den är nopprig innan jag en tvättat den men färgen är så himla fin och jag älskar att den är assymetrisk. Sen ska man ju inte bortse det minst sagt överkomliga priset på 150 riksdaler. Det gör den ännu bättre, faktiskt. Skorna är vid dethär laget på god väg till att vara ingågna, blåsorna är dock inte att leka med. Tar en paus tror jag. Annars brukar jag vilja använda ett par skor en vecka i streck om det så krävs för att det ska sitta på fötterna sen, men jag tror fasen inte mina fossingar pallar det. Min farmor sa att jag ska blöta ett par strumpor i ätika sen gå med dessa luktande strumpor i skorna under några timmar. De ska sitta bra efter det, tydligen. Kan bara tänka mig vad min lägenhet skulle lukta om jag genomförde detta. Eller vad människor jag gick förbi skulle tänka. Påtal om lukt, ska eliminera stanken av dött i mitt kök. Lärde mig den svåra vägen att man SKA ta ut sopporna direkt om man slängt räkskal där. Hett tips.

good morning

/ 0 Kommentarer / 2012-09-12, 07:35:33


Tar vara på morgonstuden genom att göra ett sista minuten-arbete. Googlar användningsområden för mollskin, käkar gröt, tar mitt morgonkaffe och konstaterar att det nog är ganska hög luftfuktighet ute (dömmer av spöregnet) vilket kommer bidra till en fin frissa. Over and out!


Sketch

/ 0 Kommentarer / 2012-09-11, 21:45:56

Började med att skissa på min kollektion, inspirationen flödade. Problemet är inte att jag har för få plagg utan sammanhang. Problemet är att jag inte kommer kunna välja. Gick vidare från frimärksskisser, tygprover och obegripliga förklaringar till denna. Lite mer fritt, liksom.


Contrasts

outfits / 0 Kommentarer / 2012-09-11, 17:30:00

Today's look: Sunnies from JC, bag, knit and shoes secondhand, skirt BIKBOK(a long one i cut off), cap oldie
Jag ser lätt ansträngd ut, som om jag har ont ungefär. Ingen av er som vet var jag kan hitta en fjärrkontroll till nikon d3100? Har hittat flera till nikon d300 men inte till 31an. Eller jo, en. Med sladd. Känns meningslöst. Jag är ute efter en trådlös, alltså. Jag har ju min fantastiska vän som blir en bättre och bättre fotograf för var dag. Tacksamt! Men en fjärris skulle sitta bra. Har spenderat tid på gymmet, har svarat på mail, handlat mat och fixat tvättid. inte nödvändigtvis vuxenpoäng, men bra-jobbat-poäng. Ha det fint, mina vänner!
 

vintage shoes

wardrobe / 0 Kommentarer / 2012-09-11, 17:10:00

Herre you go! Föll som en fura för dessa, de är verkligen min stil. Tills jag gått in dom ordentligt framkallar de blåsor på tån. Hoppas att det är tills jag gått in dom i alla fall, haha. Jag älskar att det är lack fram- och baktill, sedan en mockarand över foten. Kan inte minnas senast jag ägde ett par pjucks som var hela men man ändå bara gled in i. Värsta grejen med resår, fantastiskt!



closer

Allmänt / 0 Kommentarer / 2012-09-11, 16:24:53


"invigt" mina nys skor idag, redan invigda av någon annan men denne lämnade inte ett spår av det. Älskar dessa skor! Så himla fin modell, för att inte tala om att det är kontraster av lack och mocka. Tantiga med stil. Köpte dom på secondhand igår, betalade 60 spänn och SÅ värt vartenda öre. De kommer bli riktigt snygga till alla mina kappor och rockar. Blir det lite kyligare i veckan slänger jag på min egensydda, beiga kappa. Ja, får gärna bli kallare snart. Nu typ.

pointed toe spike embellished flats

Want to wear / 0 Kommentarer / 2012-09-10, 20:41:59
Flats from oasap.com, love them. $52 (ca. 350 SEK)
Skulle vilja bära dess till jeans och slapp t-shirt, jeans, skjorta och kavaj, skulle vilja bära till lång rock... Kort sagt, skulle vilja addera dessa till min skosamling. 

new clutch

wardrobe / 0 Kommentarer / 2012-09-10, 19:52:11

Clutch i minsta format, kommer för det mesta användas som plånbok. Hamna längst ner i en väska, bara för att slänga runt med när jag ska betala något. Annars finemang till svart klänning och svarta pumps. En liten virkad färgklick, liksom.

lördagens

outfits / 0 Kommentarer / 2012-09-10, 19:37:30

Saturday's look: leather pants from Gina Tricot, heels weekday, Bag oldie, the long blouse is vintage 
Missade slänge upp lördagens middags-outfit. Missade låter bättre än "var för lat för att ta med mig datan hem", så ja vi kör på missade. Haft en go helg. Haft en bra måndag. Söker inspiration till min kollektion, satt press på mig själv- ska vara färdig med idéskisser denna vecka. Produktteckningar nästa. Moodboard kort därefter. Min största inspiration just nu är audrey Hepburn i Roman Holiday. Okej, ska nog gå bra. Ha en fin kväll, lovers

cosy friday

outfits / 0 Kommentarer / 2012-09-07, 23:21:00

Today's look: loafers secondhand, jeans drDenim, bag oldie, shirt H&M, knit secondhand, watch and ring ur&penn

Min systers stixiga men ändå übermysiga tröja - love it. Matcha med gårdagens fina frisyr-idag nonchalant samt en känsla av sunkighet. En halvtaskig lilla My, skulle man kunna säga. Har haft en skön dag idag, med olika vändningar och händelser. Fick sluta två timmar tidigt, bra. Traska förbi min gamla praktikplats, JC. Gick in, sa hej och gick, ungefär. Sköna människan kom springandes efter och undrade om jag ville jobba några timmar. Glömt hur GUTT det är att jobba. Jag är, faktiskt, en såndär som älskar att arbet. I synnerlighet med att sälja. Har också ätit tårta, också plus. Hur har er fredag varit?

dagens

outfits / 0 Kommentarer / 2012-09-06, 17:38:00

Today's outfit: knit secondhand, sunnies from lindex, jeans secondhand, bag mom's old one, studded it yesterday. Cap H&M men and shoes from vagabond, they're about a million years old, got them from my mom's friend.
Lisas mamma gav mig skorna, vagabond i äkta mocka,i våras. "De är din stil" sa hon. DÖSNYGGA. Hur som, ska snart bege mig mot lisa. vi ska dricka kaffe och äta kaka.. Sen ska vi dra till en fest. Vårt förkrök är alltså kakor- Rebeller.
 

studded bag

wardrobe / 0 Kommentarer / 2012-09-06, 17:08:00
El resultate!! Sjukt nöjd, gillar väskan bättre såhär. Efter mycket kämp, slit och blåsor på fingrarna blev den tillslut perfekt.

nita den

wardrobe / 0 Kommentarer / 2012-09-05, 21:57:00
Fick en idé när jag fann mammas gamla väska. Fick den för hur länge sen som helst men såg inte potentialen förrän idag. Jag tänker sätta nitar på "locket", två rader tror jag. Blir nog göttigt.

she's a lady

photos / 0 Kommentarer / 2012-09-05, 20:47:09

blue cap

outfits / 0 Kommentarer / 2012-09-05, 20:26:00


Blue cap H&M men, ring ur&penn, backpack new yorker, shoes dinsko, t-shirt monki, skirt oldie and sunnies from Lindex.
Love my new cap.

close up

outfits / 0 Kommentarer / 2012-09-05, 19:42:00



Två från dagens outfit, hela kommer senare. Nyss hemkommern från en middag med min bror, han bjöd. Diskuterade träningsscheman, gym, födelsedagspresenter och oviktiga ting. En syskondag, helt enkelt. Trevligt var det. Vad har ni haft för er idag?
 
 

Portrait

/ 0 Kommentarer / 2012-09-05, 12:38:00

 


breakfast

Allmänt / 0 Kommentarer / 2012-09-05, 07:35:17


Knäcke med avocado, kaffe och en sneakpeak. Kollar vakna med the voice, vilket blivit en rutin för mig. Ska dra mig mot skolan, trött som jag är. Ha en bra dag!!
 

Gina tricot - bomber

Want to wear / 3 Kommentarer / 2012-09-04, 16:01:00
Ni såg min bomber i förra inlägget så tänkte slänga upp en favorit i affär om någon känner att de saknar en. För mig är bombern lite av ett jäkligt-bra-att-ha-plagg. Använder den flitigt och den ger outfiten lite mer attityd. Denna kommer från Gina Tricot  och modellen heter Gwen jacket. Dösnygg jacka för 599:- Matcha med pumps, pilotbrillor och mörka läppar, ex plommon eller vinröda. Hugs

Bomber

outfits / 3 Kommentarer / 2012-09-04, 15:52:52

Gud, jag kommer traska runt med blåsor på tårna i dessa skor och jag kommer göra det tills klackan går av och sulan lossnar. Att jag inte införskaffat mig en par spetsiga pumps tidigare!  Jeans från DrDenim(trashat själv, såklart), väskan är från secondhand, t-shirten från monki köpte jag igår, 80 spänn. Har ni inga bra bas-toppar är det bara att springa iväg till monki med andra ord. Bra köp. Hade även på mig farfars gamla bomber i skinn. Den är inte lätt, väger säkerligen 5-10 kilo, men ändå värt att släpa på. Toppade med läppstiftet 155 Zinfandel, Isadora. Det är återfuktande och suveränt.
 
Klockan är inte ens 4 och jag har haft sovmorgon, varit i skolan, tränat, städat, duschat - länge och väl. Samt ätit. Inte ens 4. Funderar på att dra till gymmet igen, traska runt på stan eller skissa kollektion. Vad som helst för att fördriva tiden.
 

från augusti

Allmänt / 0 Kommentarer / 2012-09-03, 18:03:57
Jag trivs helt okej med korta byxor och lättare kläder, men ack så glad att sommarmånaderna är över. Att jag kan klä på mig mer. Några outfits från sista sommarmånaden i alla fall. Favs?

3/9 - orange

outfits / 1 Kommentarer / 2012-09-03, 16:20:00
Min pojkväns helmysiga tröja från secondhand. Den chockiga men ändå varma fägen känns så rätt såhär på höstkanten, innan vi trillar dit helt så att säga. Lite stelare tyg så den fladdrar inte runt. Hur som, ska käka lite sen bege mig mot gymmet tillslut. Har ni en bra dag so far?

Bang

beauty / 0 Kommentarer / 2012-09-03, 16:10:53
Jag anser att vissa beslut bör fattas helt på magkänsla, är ganska impulsiv alltså. Tanken att lugg kankse vore hett slog mig, jag gick och hämta kökssaxen. Två klipp senare har jag en raklugg som får mig att se ut lite som en tolvåring. Såhär kommer jag se ut ett tag i alla fall.

2/9

photos / 0 Kommentarer / 2012-09-02, 21:56:47


Två goda vänner, cheescake och kaffe. Bra.

 

officielltt höst

outfits / 0 Kommentarer / 2012-09-02, 21:13:54


Sminkfritt,bortsätt från min korallfärgade läpstift från loreal.
Andra september, tid att säga "äntligen". Använda rocken i mocka och skinn för första gången i år. Rocken är plockad ur mammas garderob, en av alla hennes godingar som hon sparat och tänkt att hennes dotter kankse skulle bli en såndär som vill bära rock. Tur hade hon. Jag älskar att matcha den till (speciellt mina nya) pumps. Blir längre helt plötsligt. Jag klippta av mina gamla mörka jeans och skapade ett hål på knäet. Gör dem lite mer.. jag.

Nail whitener

beauty / 2 Kommentarer / 2012-09-01, 14:30:00


(Före - nail whitener - efter)
Jag har sådana naglar en hel del andra har, men ingen vill ha -  Små och korta med "skåror" från vitaminbrist och diverse. Alltid svartmålade för att dölja smuts och den gula färgen. Aldrig bara naglar. Bestämde mig för att testa Isadoras Nail Whitener, positivt överraskad. Vitare och fräschare, det är illusionen i alla fall. Hett tips till er alla, alltså!

 

Kragat/monki

Want to wear / 1 Kommentarer / 2012-09-01, 11:45:13
Några fina från monki. Kragar som slarvigt sticker fram under en stickad tröja är lika fint i år som förra året. Den vita med ögon på kragen är min favorit från i år.