gråa dagar

photos / 0 Kommentarer / 2012-10-31, 19:31:00
Konstiga bilder, något som blivit lite av ett signum för mig.
Fikat och gått på stan med en vän, gjort samma runda med en pojkvän. Trillade in i min favorit-secondhand. Hittade den finaste klänning i så många storlekar för stor. Mina ivriga fingrar kunde inte låta bli den, det va ju sååååå min färg. Ska alltså påbörja projektet förminskning av klänning nu. Det och kaffe. NIGHTY!
 

I en småstad

outfits / 0 Kommentarer / 2012-10-31, 18:39:00

Såhär såg jag ut förut, nu har jag bytt hårfärg, tagit bort sminket och dragit på andra kläder i den mysigare varianten.
GLAD HALLOWEEN FÖRRESTEN! För visst är det väl idag det är halloween? Blir knäpp på detdär. Alla säger olika. Jag ska inte fira förrän helgen, så låter det va. Ska sminka mig med färg i hela ansiktet till en oigenkännerlig person. Tänk lady Gaga i Born this way. Okej inte riktigt, men något sådant. Ska dricka litervis med te nu samt slänga upp lite bilder från dagen. Ha det gött!!
 
 

svart och vitt

photos / 4 Kommentarer / 2012-10-30, 20:24:07

oktoberslut

photos / 2 Kommentarer / 2012-10-30, 20:19:00

Dagsfärska bilder, förutom de tre sista.
Jag är, som så många andra i Sverige, frälst i Torka aldrig tårar utan handskar. Har sett alla avsnitt flera gånger. Vill köpa boken idag. Jo ni vet. Bara idag har jag sett alla avsnitt i rad. Det har varit en sådan dag. Mulen, sen fin, sen mulen. SOFFHÄNG. Citatet är från Paul i serien, har blivit något av motto eller visdomdord för mig. Något jag vill leva efter.  Som ett bra YOLO. Riktigt bra, alltså.
 
Sista oktober imorgon, visst är det då det är halloween? Ska på halloweentrams på lördag. Klär ut mig och känner mig löjlig och förnedrad varje år. Hatar själva utklädnaden varje gång men det känns obligatoriskt att vara någon annan en dag. Hmpf.

theese days

photos / 0 Kommentarer / 2012-10-28, 17:02:00

Länge sen jag var här, dom säger att jag är dålig på att uppdatera. Men nu är det höst på riktigt, den är förvisso nästan slut men so what. Hösten är min favorittid att fotografera. Färgerna. Hösten är min favorittid även när det gäller kläder, filmer, fikor, rundor på stan, träning (okej, ny för i år. Jag bor på gymmet) och nu har jag ett helt lov att ägna åt detta. Lite uppdateringar ska det väl bli, kankse något annorlunda mot förut men ändå. Grejen är den att jag vill inte ha lov. Vill vara i skolan och sy balklänningar och en kollektion. Har ju äntligen kommit igång ordentligt.